Start met nieuwe LesDirect lesauto's na Corona

LesDirect is bij het vrijgeven van diverse Corona-maatregelen door de overheid vanaf half mei 2020 weer opengegaan net zoals de gehele rijschoolbranche. Iedereen is weer welkom, uiteraard hanteren we wel voor de veiligheid van jezelf en je omgeving ook een Corona-protocol.

Een nieuwe start een nieuw begin

Maar er is meer te vertellen na Corona. Het leuke is, we zijn direct gestart met gloednieuwe lesauto's. De keuze is gevallen op de uiterst onderscheidende en eigenwijze Citroën C3.

De nieuwe C3 is niet alleen van buiten een opvallende verschijning in het straatbeeld. Ook van binnen is hij echt uniek. Alle functies worden bediend via een digitaal beeldscherm en het stuurwiel. Verder zijn er vrijwel geen knoppen te vinden.

Nieuwe rijschool auto's LesDirect: Onthulling Nieuwe rijschool auto's LesDirect: Bijna onthuld


Het fijn ontworpen interieur en het nieuwste touchscreen, dat in het midden van het dashboard lijkt te zweven, zorgen voor een moderne twist. Samen met het opvallend comfortabele rijgedrag vertegenwoordigt hij alles waarvoor LesDirect staat. En dat bevalt ons en zeker jou ook tijdens de rijlessen straks uitstekend.

 Nieuwe rijschool auto's LesDirect: Tata Nieuwe rijschool auto's LesDirect: En een mooi kontje ...


Uiteraard hebben we de auto's speciaal gepimpt in een LesDirect-uitstraling. Je zult ons vast zien in het straatbeeld. Welke strak witte auto's rijden nu rond met een blauw hemeldak? Je begrijpt het: enkel LesDirect!

Wedden dat jij het straks ook heerlijk auto rijlessen vindt in onze nieuwe C3's? Tot gauw.

Anke & Annika

?